Bugün

Atmış'tan Hattat'a yanıt: "Ne işim var tesislerinde"

Yayınlanma: 08 Eylül 2023 - 14:39
TAKİP ETTAKİP ET

Bartın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erdoğan Atmış, Hattat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hattat’ın açıklamalarına ve davetine cevap verdi. Atmış, EYBEY Medya’ya yaptığı açıklamada, “18 yıldır Bartın-Amasra'ya termik kabusu yaşatan Mehmet Hattat, aklınca yöreye yatırım gelmesini engelleyen kişi olarak benim adımı vermiş…Ben gidince rahata kavuşacağını sanıyorsan yanılıyorsun. Çünkü Bartın-Amasra halkı uyuyan güzele tecavüz edilmesine izin vermeyecek”dedi.

Prof. Dr. Erdoğan Atmış açıklamalarının devamında ise, Bartın ve Amasra halkının mücadeleye devam edeceğini ifade ederek şöyle konuştu, “18 yıldır Bartın-Amasra'ya termik kabusu yaşatan Mehmet Hattat, aklınca yöreye yatırım gelmesini engelleyen kişi olarak benim adımı vermiş. Bay Hattat sen hala daha Bartın-Amasra halkının ortak mücadelesi sonucu yenildiğini ve bunun temel nedeninin de başlangıçtan beri yaptığın yanlış işler ile butür boş konuşmalar olduğunu anlamadın

mı? Önümüzdeki ay emekli oluyorum ve Bartın'dan, hatta bu ülkeden gidiyorum. Ben gidince rahata kavuşacağını sanıyorsan yanılıyorsun. Çünkü Bartın-Amasra halkı uyuyan güzele tecavüz edilmesine izin vermeyecek. Ortak varlığı olan taş kömürünü senin veya Çinli ortaklarının eliyle değil, kamu olanaklarıyla, TTK eliyle çıkaracak.”şeklinde konuştu.